від 1 129 € за люд.
Бронювати

Новий рік у Португалії в екскурсійному турі (початок туру у Лісабоні 28.12.23)

Not Rated

Тривалість

7 ночей

Тип туру

Повний пакет (авіаквитки включено)

Код пропозиції

94112302

Уподобання

активний відпочинок, враження і пригоди, сімейний відпочинок

Про тур

Виліт з Києва 28 грудня 2023 р. на 7 ночей за 595€ за 1 особу при 2-місному розміщенні. Вартість за 1 особу при 1-місцевому розміщенні: 875€. 

Маршрут туру: Атлантичний океан (7 ночей) – Лісабон – Келуш – Мафра – Ерисейра – Сетубал – Эвора – статуя «Ісуса-спасителя» – Сінтра – мис Рока – Баталя – Назаре – Обідуш – Фатіма

Пропозиція акційна – це означає, що кількість місць обмежена! Актуальність уточнюйте за телефоном (044) 33 999 00 (вказані ціни актуальні на 21:30 04.12.2023 р.).

ЧОМУ ТРЕБА ЇХАТИ

  • зустріти Новий рік у Португалії
  • прогулятися вимощеними бруківкою лісабонськими вуличками
  • подивитися з висоти на червоні черепичні дахи, піднявшись на міському ліфті
  • покататися на знаменитому жовтому трамвайчику
  • розглядати численні візерунчасті плитки азулежу, якими викладені фасади будинків
  • перейнятися атмосферою старовинної столиці, яка відіграла найбільшу роль історії людства
  • замовити романтичну вечерю під звуки балади Фадо
  • з'їздити на «Кінець світу» - мис Рока, і відвідати відомі замки в містечку Сінтра

Програма туру

День 1
ВЕЧІР НА БЕРЕЗІ АТЛАНТИЧНОГО ОКЕАНУ

Переліт в Лісабон. Груповий трансфер и поселення в готелі на першій лінії океану. Чудовий променад вздовж океану, різноманіття ресторанів та магазинів на набережній. Ночівля.
День 2
МІСТО ЖОВТИХ ТРАМВАЇВ, ЧЕРЕПИЧНИХ ДАХІВ, ПАГОРБІВ ТА ПЛОЩ.

Сніданок. Оглядова екскурсія Лісабоном. Лісабон стоїть обличчям до гирла річки Тежу, що впадає у безмежну блакитну Атлантику. Майже в кожному районі міста є містечко з панорамним видом на набережну та море червоних черепичних дахів. У стрункому ансамблі центральних вулиць органічно сплелися класика та модерн. Мозаїчні тротуари та старовинні ліхтарі – природний вигляд не загримованого Лісабона, портового міста родом із давнини. Символ міста – Башта Белем та пам'ятник першовідкривачам, монастир Жеронімуш із церквою Санта-Марія де Белем із могилою Васко да Гама. Продовження знайомства з Лісабоном - район Росіо, театр у французькому стилі, площа Комерції. Вільний час.
Увечері для бажаючих – романтична вистава фадо*. Чудова можливість познайомитись з Португальським мистецтвом, внесеним до списку культурної нематеріальної спадщини людства. Це - світ почуттів, любові, смутку та радості, якими діляться співаки, виконуючи свій міський романс, що лине із самої глибини серця. Повернення до готелю. Ночівля.
День 3
ВЕЛИЧ І СПАДОК КОРОЛІВ У МАРМУРІ ТА КАМЕНІ, МЕККА СЕРФІНГІСТІВ.

Сніданок. Вільний день на узбережжі океану або в Лісабоні.
Пропонується екскурсія «Казкові палаци Португалії»*. Поїздка починається з візиту до королівського палацу Келуш, XVIII століття, останнього, збудованого в Європі у стилі Рококо, з його чудовими садами. Візит до Національного палацу, який тісно пов'язаний із важливими постатями в португальській історії та є Королівською резиденцією двох поколінь монархів. Сьогодні він продовжує бути однією з основних об’єктів спадщини португальської архітектури та паркового озеленення. А також у залах палацу міститься значна колекція, яка відображує королівський смак протягом XVIII – XIX століть: від бароко через рококо до неокласицизму.
Монастир Мафри – найбільш вражаючий та наймасштабніший бароковий монумент Португалії, багатий на італійські мармурові скульптури та барельєфи, що дивує багатими карильйонами та шістьма органами. Аж занадто величезний як для мисливського будиночка палац яскраво свідчить про шалену розкіш Імперії до часів вторгнення Наполеона.
Ерісейра - Мекка серфінгістів. На десятках пляжів любителі та професіонали ловлять великі хвилі. Найвідоміший пляж, на якому займаються серфінгом, а також на якому проводяться світові чемпіонати – пляж Ribeira de Ilhas. Безліч панорамних майданчиків для гостей міста та різноманіття рибних ресторанів. Повернення до готелю.
Повернення до готелю. Ночівля.
День 4
МІСТИЧНА СІНТРА, НАЙЗАХІДНІША ТОЧКА ЄВРОПИ, ПОРТУГАЛЬСЬКА РІВ'ЄРА. НОВИЙ РІК.

Сніданок. Вільний день на узбережжі океану або в Лісабоні.
Пропонується екскурсія "На краю Європи"*: Сінтра (Палац Піна, Регалейра) - Мис Рока. Казкове середньовічне містечко Сінтра до наших днів зберегло свою чарівність і заслужило назву «Перлини Португалії». Тут проводили спекотні літні місяці королі Португалії. Сінтра – це романтичні ландшафти, екзотичні парки, гарні палаци та загадкові замки.
Відвідування з гідом містичної садиби Кінта да Регалейра у казковому парку.
Мис Кабо де Рока. Найзахідніша точка Європи. Тут закінчується Земля і починається безкрайній океан. Приголомшливі види та вітер Атлантики! Дорога в готель Португальською Рив’єрою.
Підготовка до новорічної вечері. СВЯТКУВАННЯ НОВОГО РОКУ*.

День 5
НОВОРІЧНИЙ ЛІСАБОН.



Сніданок. День відпочинку на узбережжі океану після святкування Нового Року.
Для бажаючих продовжити знайомство з Лісабоном*. Оглядовий майданчик статуї «Ісус-спаситель» (113 м заввишки), де відкривається панорама на Лісабон і гірський ланцюг Аррабіда, Прекрасний вид на міст 25 квітня (довжина 2274 м) через річку Тежу. Чудова панорама міста з висоти 75 м над рівнем річки. Можлива самостійна прогулянка фешенебельним Районом ЕКСПО-98, де проходило Євробачення і знаходиться один з найбільших та найкращих Океанаріумів Європи*, міст Васко де Гама (17300м, з них 10000 над водою), найдовший у Європі, великий торговий центр "Васко де Гама" » Повернення в готель. Ночівля.
День 6
ПЕРЕПЛЕТЕННЯ ЕПОХ ЕВОРА, СИР, ВИНО, УСТРИЦІ, РИБНИЙ ШВЕДСЬКИЙ СТІЛ

Сніданок. Вільний день на узбережжі океану або в Лісабоні.
Пропонується екскурсія "Португалія для гурманів"*: Сетубал – Евора.
Переїзд до, де ми відвідаємо найколоритніший ринок країни. Він позиціонується як найбільший у Португалії і посідає друге місце у Європі з різноманітності асортименту риби та морепродуктів. Понад 2000 рибальських суден стоять біля берегів міста і тому сюди приїжджають зі столиці та інших регіонів покуштувати в місцевих ресторанах рибне родизіо (понад 10 видів свіжої риби). Португалія є головним постачальником устриць до Франції. До обіду у нас буде можливість про-дегустувати устриці, що вирощуються в Сетубалі, доповнюючи смакові відчуття прохолодним вином.
Час для прогулянок мальовничою набережною, визнаною однією з найкрасивіших на континенті.
Відвідування міста-музею на півдні країни – Евори, знаменитої римськими храмами, сакральними спорудами, палацами та церквами. Повернення до готелю. Ночівля.
День 7
НАЙБІЛЬШІ ХВИЛИ У СВІТІ, ВИШНЕВИЙ НАЛИВКА, КУЛЬТОВА ФАТІМА, ВЕЛИЧНА БАТАЛЯ.

Сніданок. Вільний день на узбережжі океану або в Лісабоні. Близько полудня пропонується велика оглядова екскурсія «Різнокольорова Португалія»*: Обідуш – Назаре – Баталья - Фатіма. Обідуш - національна пам'ятка. Це унікальний історичний музей просто неба. Обідуш є одним з найяскравіших зразків середньовічної португальської фортеці. Усередині стін фортеці панує середньовічна атмосфера, яку створюють звивисті вулички та старовинні будинки. У численних сувенірних крамничках вражаюча безліч надзвичайно красивої кераміки: підлогові вази в «палацовому» стилі, авторські тарілки, різновеликі банки для сипучих продуктів. У барах можна продегустувати традиційний напій Обідуша – вишневий лікер «Жінжа» у шоколадних стаканчиках.
Зупинка у всесвітньо відомому місті Назаре, де серфінгісти із року в рік ловлять найбільшу хвилю у світі. Побачити величезні хвилі в зимовий період вірогідніше, ніж в інші пори року. Ці світлини із панорамних майданчиків відомі на весь світ.
Зупинка біля палацового комплексу Баталя, колись домініканського монастиря, внесеного до скарбниці ЮНЕСКО. Відвідування одного із найзнаменитіших місць для католиків усього світу – Фатіма. Повернення до готелю. Ночівля.
День 8
ОБІЙМИ З АТЛАНТИКОЮ. ЧАО, ПОРТУГАЛІЯ!

Вільний день на узбережжі Атлантичного океану. Можливість навчитися серфінгу. Груповий трансфер в аеропорт. Виліт з Лісабону.
ПРИМІТКИ:
* Вартість деяких вхідних квитків:
Фадо - 25€, Королівський палац Келуш – 10 €, Королівський палац (Мафра) – 6 €, Садиба Кінта да Регалейра – 11€, Палац Піна від 7€,


* Вартість деяких додаткових екскурсій, при чисельності групи від 15 осіб (вартість включає вхідні квитки, послуги гіда, резервацію, транспорт, якщо це передбачено в екскурсії). Дорослий / дитина до 12 років:
Казкові палаци Португалії (Келуш, Мафра, Ерисейра) - 60€/40€, На краю Європы (португальска Рив’єра , мис Рока, Сінтра) - 60€/40€,
Португалія для гурманів (Сетубал, Эвора) – 60€/40€, Різнокольорова Португалія (Обідуш, Назаре, Баталя, Фатіма) – 60€/40€, Новорічний Лісабон (01.01) - 30€/20€.

Примітка:
Вартість вхідних квитків до музеїв може незначно змінюватися. Порядок та час проведення екскурсій можуть змінюватись у зв'язку з доцільністю (розклад перельотів, погода, графік резервації об'єктів та роботи запрошених гідів).

У вартість входить / не входить

  • груповий трансфер аеропорт – готель – аеропорт під зазначені рейси / розклад
  • ночівлі в готелях 3-4* в дво-тримісних номерах з душем, WC
  • сніданки за програмою
  • проїзд автобусом міжнародного класу
  • екскурсії, зазначені в програмі
  • цілодобова підтримка клієнтів
  • бездоганна репутація Мандруй
  • авіаквитки до/ з Лісабону (авіаквитки з міст Європи до Лісабону від 250 €)
  • медичну страховку
  • оренду аудіо комплекту – 12€ (придбання до виїзду в тур - зі знижкою 20%)
  • проїзд міським транспортом транспорте
  • вхідні квитки та супроводження гіда в музеях, соборах, парках
  • додаткові екскурсії, відмічені зірочкою *
  • новорічна вечеря (меню, програма і вартість уточнюються)
  • туристичні податки в готелях за маршрутом
  • сервісний транспортний сбір - 10€

Місцезнаходження

Created with Sketch.
від 1 129 €

Схожі тури